Trendy pro rok 2024

Trendy ve špercích 2024

Nový rok už je v plném proudu a s ním i nové trendy ve špercích 2024. Očekává se, že prim budou hrát výrazné doplňky, které na molu nepřehlédnou ani diváci v posledních řadách. Vrůstá i popularita vrstvení, díky kterému můžete vynést na odiv všechny své oblíbené kousky najednou.

V novém roce zkrátka platí, čím víc, tím líp!

Náušnice v hlavní roli

Mezinárodní módní přehlídky vyslaly letos do světa jasnou zprávu – rok 2024 patří náušnicím! Popularitě se těší extravagantní kousky, včetně asymetrických klenotů určených pouze pro jedno ucho. Ať už u vás vyhrají klasické kruhy, perličky, peckové náušnice nebo náušnice s diamantem, rozhodně jimi tento rok neuděláte chybu.

A to náš ateliér plně splňuje ... Náušnice najdete v našem shopu opravdu jedinečné !

PICT0615.jpg

Vrstvení šperků

Slavný výrok Coco Chanel říká, že žena by před odchodem z domu měla vždy sundat jeden šperk. Vrstvení šperků se ale nyní veze na módní vlně, a tak klidně ještě jeden šperk navíc přidejte! Samozřejmě stále platí všeho s mírou. Vrstvěte vždy jen jeden typ šperků – plné ruce prstenů podtrhněte už jen jemným řetízkem nebo drobnými náušnicemi. Nebojte se ani kombinace různých kovů, která už dávno není tabu. Zkuste sladit i různé barvy zlata.

Choker

Do módy se letos vrací chokery, tedy náhrdelníky, které přímo obepínají krk. Výrazný perlový choker vynesla na červený koberec třeba představitelka Barbie, Margot Robbie, a podobně nepřehlédnutelné chokery zdobily i modelky na módních molech. Pokud výstřední šperky nenosíte, potěší vás, že v kurzu jsou i jemnější náhrdelníky, které skvěle sladíte s každým outfitem.

Květiny a zase květiny

Obzvlášť s příchodem jara můžete svůj outfit oživit šperky s motivem květin. Letos s nimi rozhodně nešlápnete vedle. Módní mola totiž v minulém roce doslova rozkvetla. Květinové šperky kombinujte s jemnými doplňky, náramkovými hodinkami a elegantní módou. 

Naše květinové šperky jsou naší silnou stránkou - jsou jedinečné a zcela jistě originální !

Text zdroj: internet

Publikováno v: Magic-Color

Zanechat komentář