Know-how

Dnes jsem použila své jméno. Ptáte se proč ? Tak pak tady, je má odpověď. Tento článek nebude o síle podnikání. Zjistila jsem, že k podnikání potřebujete svou sílu. Své vnitřní přesvědčení. Není to o tom, že jste nejlepší.

Ale o tom, že to děláte rádi a co možná nejlépe.

Není to o tom, co si o Vás myslí druzí. Je to o tom, co jste schopni pro to udělat Vy.

Měla jsem možnost zastavit se a začít jinak přemýšlet. Dostala jsem tu úžasnou šanci být zcela na dně. Dostala jsem šanci se odrazit. Přiznám se, nespěchám. Dávám si na čas. Rozhodně nedělám dnes už nic proti toku času. Mám svou vnitřní "Sílu". Dostala jsem tolik různých znamení, že mohu dnes již otevřeně přiznat vše, co mne pohání dál, co mne udržuje při životě. Není to cena úspěchu, nejsou to vydělané peníze.

Je to přístup. Lidskost.

Je to každé malé zacinkání intuice - úsměvu, když někdo ohodnotí ... nemusí jich být davy, kteří řeknou, že je to nádherné, stačí jeden, dva - protože to znamená, že ti dva, možná někdy tři - mají stejný názor. Ne na vše. Ale teď, tady a na jednu věc - ta nás spojila - na ten daný okamžik jsme měli "propojení lidskosti"

   Přečetla jsem mnoho zajímavých článků. Ne všechny jsem pochopila. Ne všechny se mi líbili. Ne se všemi souhlasím. Přečetla jsem za poslední rok, mnoho zajímavých knih. Vyzdvihnu jednu, ze které jsem paf. Ne se vším s ní souhlasím. Ne všemu jsem rozuměla. Nicméně i přes její název a obsah, jsem velmi touto knihou zasažena.

Ne pro magii, ne pro kouzla a čáry, ale pro ty možnosti. Kdyby každý věřil, kdyby každý chtěl a kdyby každému bylo dáno porozumět jí, alespoň z poloviny, bylo by mezi námi mnoho dobra. Přestali bychom se pachtit za chimérou a věřili by jsme ve svou vnitřní "Sílu".

Kniha: Pozitivní Magie od Marion Weinstein - neprozradím Vám vůbec nic z této knihy, ale pokud se k ní dostanete, nahlédněte. Zahoďte předsudky o magii. Nemusíte ji číst celou. Ale zkuste to. Přesto, že se v ní píše jen o magii, myslím, že nejde hlavně o magii, jde v ní o hodnotu života, přístup k němu. A o své vlastní vnitřní Síle se v ní dozvíte víc, než v některých dalších. Nicméně jsem si vědoma toho, že to není pro každého. Tak pokud v ní nic nenajdete, musíte se poohlédnout po jiné knize. Díky této knize a mým zážitkům před tím, se změnil můj postoj k podnikání, k životu, k lidem.

A nastávají proto tyto změny:

Začínala jsem v roce 2006 jako HomeWorkKetl ( kreativ ). Každá moje změna v tom co jsem dělala měla příčinu v tom co se mi dělo v osobním životě. Zjistila jsem, že utíkám hnána někým, kdo za mnou vše bořil. Dnes, kdy jsem již pozornější ke své intuici, jsem hnána svým přesvědčením, že to dělat chci.

Silver New - je takovým výsledkem. Stříbrné šperky jsou výsledkem toho, že nemohu nosit bižuterii. Chtěla jsem své originální maličkosti také nosit. Takže Silver New. To nebylo již hnání se pod tlakem. To byl vývoj. Přirozený. Jednoznačný.

Magic-Color - to byl tlak. V první chvíli se zdál neskutečný. Vypadalo to jako nezbytnost. Ale nebyl to přirozený vývoj. Další posun jsou Charmed šperky první kolekce Gemma. Nebyl to tlak, byl to vývoj. Bohužel pod tlakem byla přestávka skoro tří let. Nyní jen malé pozastavení. Přišla změna. Není vidět. Ale já o ní vím. Nikdo z Vás si na ni nebude moci sáhnout. Ale každý z Vás ji zpozoruje.

Proto nenastala změna - zůstávám stále Magic-Color ( Marča Hašek ) Nadále si ponechám tuto "obchodní značku" i když její jméno doznalo nucené přestávky a úhony.

Ateliér šperku Magic-Color, autorské šperky

A tak díky několika letům zpětně můžete ode mne získat šperky

SILVER NEW - doprodej - šperky vyráběné s potěšením, takové, které bych nosila a nosím i já ... protože jsem jedinečná. Jemné, pro víly, které jsou a kdo říká, že ne, pak nevidí vše. Vzhledem ke změně legislativy, aktuálně pouze doprodej.

CHARMED - jednoznačně originální a jedinečné, každý osobnostní, ne pro každého, jen pro pár vyvolených, které také našly svou Sílu. Spíše pro čarodějky a čaromágy. A pod touto kolekcí budu dál pokračovat s ART cínovanými šperky.

CELEBRIAN - NOVÝ SMĚR - kolekce spíše pro víly, jemné mýtické bytosti, vzdušné, jemné, kombinace několika technik.

INITIUM - maličkosti a doplňky ke šperkům. Ze dřeva, peříček a dalších různých materiálů.

DELICATELI - taková maličká vnitřní snaha překonat sama sebe - naučit se a vydržet. Šité šperky, které vznikají ve chvílích relaxu, když nemohu použít pájku a nemohu jen tak sedět s rukama v klíně.

STEEL - jsou významným pojetím, s kameny, s korálky, tak, aby si mohl zajímavé originální šperky v dobré kvalitě, dovolit i případný alergik na bižuterii.

BREEZE - boho či indiánské šperky v originálním pojetí za rozumné peníze. Při použití kamenů a různých technik.

Různé skupiny - kolekce - dělím ještě na MINI kolekce. To jsou MINI série šperků v určitém pojetí. Většinou jsou to série 10 - 20 ks ve stejném zaměření. Kostýmové, dobové, tématicky stejné.

Ateliér šperku Magic-Color, autorské šperky

Publikováno v: Magic-Color

Zanechat komentář