Talismany a amulety

" ... když její magická stříbrná aura, začala zářit, pak její amulet na krku, který dostala od čarodějky Nerdee, pro ochranu před zlem, přijal její magickou moc a začal její magickou aurou jemně stříbrně zářit ..."

000968032_wrtmcdhdqovjtzitonqv.png

... a tak pokud jen koutkem oka zahlédnete, že kámen v charm slabě vysílá svou magickou moc - můžete se stát v tu chvíli součástí příběhu, který teprve začíná a nebo už možná jeho počátek je v propasti minulosti a odvíjí se nezávisle na Vás, na lidech ... na času ...

Amulety či talismany, kterým můžete propůjčit svou kapku aury a tak umocní Vaše přání, Vaše činy, Vaše magické vysílání pro vesmír, které je součástí právě Vašeho příběhu se může odvíjet právě teď a tady ...

A je možné, že právě charm, který vznikl v době magických energií Vám pomůže dosáhnout klidu, pohody a vytouženého cíle. Každý charm je jiný, je zpracováván tak, aby Vaše energie skrze něho promlouvaly, vyplouvaly na povrch v posíleném a ustáleném směru. Aby směr, který jste si zvolil/a, byl dán jasně. A přesto, že k cíli nikdy nevede přímá, či jednoduchá cesta, aby jste svůj směr nikdy neztratil/a. A tak v klidu a v tichosti do charmu pošlete své promyšlené přání a vtiskněte mu otisk svého vědomí. A ať už Vás má ochránit jako AMULET či Vám pomoci na Vaši cestě k úspěchu jako TALISMAN. Přívěsky, kamínky, peříčka, náramky. Každý Vámi vybraný charm se může změnit ... jen stačí udělat rozhodnutí ...

Přání opravdu promyslete velmi cíleně, nemělo by obsahovat negativum, nemělo by obsahovat neúspěch cizích osob a další přání na úkor druhých osob. Tak vznikají kletby. Takže pokud neumíte formulovat přání, požádejte o vložení některou z uznávaných osob v tomto praktikující.

000996290_ofwlrejyxiashqeyhzog.jpg

... moje šperky vznikají ve chvílích pohody - jak při jejich výrobě, dodělávání a focení, všechny jsou plné mého rozmaru, volnosti a svobody. Chram se tak může stát nejen hravým doplňkem ... ale i Vaším talismanem či amuletem.

000996288_xcidacmodqbrrxagmegw.jpg

000996287_ghdiyipwuxigfumhlbis.jpg

Slovo amulet pochází z latinského amuletum, což znamená objekt, který ochraňuje nebo lékařský prostředek. Amulety tedy používáme ve chvíli, kdy se chceme před něčím chránit.

Oproti tomu talisman má původ v arabském talasm, rituál, které zase pochází z řeckého telos, cíl. Talisman nám má do života něco přinést, přitáhnout, nejčastěji štěstí nebo také hojnost, zdraví, lásku a pod.

000996295_hkbheqmrrtmdcljsklvc.jpg

000996294_ynapapmathpmmhitkvjy.jpg

Publikováno v: Magic-Color

Zanechat komentář