BOHO styl

Boho je je jedním z těch stylů, které se mísí do různých kultur a různých časů. Bohémský styl života aplikovali lidé, kteří žili nekonvenčním, bohatě uměleckým a kočovným životem. Cílem tedy je, aby interiér odrážel vaši spontánnost. Ne všechno by mělo mít své místo a ne vše se dá naplánovat.

Mám ve svých kolekcích tyto šperky již několik let. Ať už jsou to náušnice, soupravy nebo jen samostatné náramky.

A rozhodla jsem se k tomu vrátit a začala jsem novinkami.

Teplý vánek ve vlasech, pohodlné oblečení, uvolněná nálada a svobodná mysl. To vše a ještě mnohem víc vystihuje módní boho styl, inspirovaný především etnem a folklórem.

Máte ráda neformální, někdy třeba trošku bláznivou, veselou a hlavně ležérní módu? Potom je tenhle příjemný styl oblečení pro vás jako stvořený. Máte na výběr nekonečné množství kombinací jednotlivých kousků podle vašeho přání i fantazie. 

Patří sem například dlouhé sukně s volány se splývavými lehkými blůzkami, široké barevné a vzorované tuniky s džínami nebo nadýchané šaty doplněné nejrůznějšími vestičkami a bundičkami. 

Boho styl si rád hraje také se spoustou bižuterie a doplňků, jako jsou pásky, nepřeberné množství náramků, výrazné visací náušnice, jemné bavlněné šátky a šálky s výšivkami i bez, které se nosí na uzel uvázané na háčkovaných kabelkách, zlehka omotané kolem zápěstí či krku nebo místo čelenky do vlasů. Krásně ho doplňují také ozdoby v podobě střapců a peříček, pohodlných sandálů nebo dřeváků. 

Publikováno v: Magic-Color

Zanechat komentář