Nejste v tom sami

Několik z Vás náš příběh znáte.

Víte, proč tvořím šperky. Že mně to udrželo nad vodou a ve střehu. Že to nakonec bylo to jediné, díky čemu jsem zůstala ve spojení se svým vnitřním a i Vaším venkovním světem. Jeden z mála mých pevných bodů v mém nelehkém období.

Každý si v životě prochází svým štěstím, ale i traumatem. Někdo víc a někdo míň závažným. Nemůžeme nikdo z nás soudit, jak těžké věci prožíváme. Protože každý z nás je prožívá jinak.

Nejsme všichni stejně "sobečtí" a nejsme všichni stejně "citlivý".

Každý máme svou úroveň potřeb na emoce, sociální zařazení, přátelství, kolektiv. U nikoho z nás to není zcela totožné. Víme moc dobře, že v kolektivu dnešní doby není lehké přežít. Neboť sobeckost, hamižnost a ostrost, se stala určitým sociálně „přijatelným“ krédem. Postupem času se věci mění. Vyvíjí. A někdy ne k lepšímu.

Každý z nás od narození je člověkem s určitou výbavou. A je třeba si přiznat, že nás formuje rodina, škola, společnost. Ale tu základní výbavu si neseme po celý život. Někteří z nás jednoduše do vínku nedostali ostré lokty. A i když by ostré lokty potřebovaly víc než jiní, třeba je ve finále ani nechtějí. Protože by tím zradili to, v co sami vnitřně věří.

Těmto osůbkám je třeba věnovat pozornost. Tyto osůbky je třeba podpořit. A říci jim, že nemusí přestat věřit sami v sebe a ve své vnitřní nastavení. Že to, v co sami uvnitř sebe věří, je správné. A to, že to jiní shazují, aby se odlišili, není třeba akceptovat. A je možné se vymezit proti šikaně, násilí, neúctě. A, že se to nemusí a dle mého ani nemá, dělat šikanou, násilím a neúctou.

Ale hlavně, je jim třeba říct, že v tom nejsou sami.

Mám doma jednu takovou osůbku.

Já bývala dlouhou dobu, taky tou osůbkou. A i v dospělosti.

A, i když nám nikdo nepomohl, a zůstali jsme na to zcela sami, ani jeden z nás se nenaučil mít ostré lokty. Nemáme to v povaze. A oba vlastně věříme, že: " to co ty sám posíláš do vnějšího světa za energii, je to nedůležitější".

Proto jsme se rozhodli veřejně nejen mluvit o našem příběhu, ale ukázat, i to:

"co posíláš ty sám za energii do vnějšího světa je to nejdůležitější"

a co víc, ukázat těm, kterým se to také děje, že v tom nejsou sami a je tu někdo, kdo jim může pomoci.

Proto jsme se rozhodli, již zcela oficiálně svou pomoc směřovat tam, kde to vnímáme jako důležité.

Z každého prodaného výrobku zde v eshopu - podpoříme linku bezpečí pro děti a dospívající.

Samozřejmě to můžete také udělat každý sám za sebe a napsat nám o tom.

více na oficiálních stránkách: Linka bezpečí pro děti a dospívající

Publikováno v: Magic-Color

Zanechat komentář